Pretraga

L(+)-Asparagin-1-hidrat

L(+)-Asparagin-1-hidrat je organsko jedinjenje koje se koristi u prehrambenoj industriji, biohemiji i kozmetici. Nastaje kao hidrat L(+)-asparaginske kiseline, prirodne aminokiseline koja je prisutna u mnogim biljkama i životinjama, u kombinaciji sa vodom. Proizvodnja L(+)-Asparagin-1-hidrata uključuje sintezu L(+)-asparaginske kiseline, a zatim njeno hidrataciju sa vodom. Ovaj proces može se izvesti uz pomoć odgovarajućih hemijskih reakcija i kontrolisanih uslova kako bi se postigla željena čistoća i kristalna struktura.
*
0,00 (RSD)
i h

L(+)-Asparagin-1-hidrat može imati hidratantna svojstva i pomoći u zadržavanju vlage u koži, što je čini mekšom i glatkijom. Kao prirodna aminokiselina, L(+)-Asparagin-1-hidrat može pružiti antioksidativnu zaštitu koži, pomažući u borbi protiv slobodnih radikala i oštećenja koja uzrokuju starenje kože. Upotreba L(+)-Asparagin-1-hidrata u kozmetičkim proizvodima može doprineti poboljšanju tonusa kože i teksture, čineći je glatkom i ujednačenom. Ovaj sastojak može imati blaga regenerativna svojstva koja pomažu u obnavljanju kože i podržavaju procese reparacije. L(+)-Asparagin-1-hidrat može se koristiti i kao sastojak koji stabilizuje formulu kozmetičkog proizvoda, pomažući u očuvanju njegove strukture i efikasnosti tokom vremena.

Prilikom primene L(+)-Asparagin-1-hidrat  potrebno je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

*
*
*